Sociale media bieden een enorme kans om bestaande en potentiële klanten te bereiken. En video-inhoud is de sleutel tot interactie met dat publiek. Als videoproductiebedrijf voor sociale media kunnen we u helpen om video een integraal onderdeel te maken van uw marketingstrategie voor sociale media. Onze sociale video’s genereren leads, creëren sociale trends, stimuleren de betrokkenheid en bouwen communities op.

SOORTEN CONTENT

  • SOCIAL MEDIA FILM PACKAGE
  • Tijdlijn content
  • Video stories voor Instagram of Facebook
  • GIF video’s

Voorbeeld: RED BULL TEASER

Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn melden allemaal een voortdurende toename van videoweergaven en betrokkenheid. Dan is er YouTube – de tweede grootste zoekmachine en de tweede meest bezochte site op internet. YouTube kan merken helpen een nieuw publiek aan te trekken en hun afbeeldingen te verbeteren. Allemaal met de kracht van video. Bekijk voorbeelden van ons werk of blijf lezen voor onze videoproductietips voor sociale media.

TAILOR

Een video die op Facebook werkt, heeft mogelijk een bewerking voor Instagram nodig en een geheel nieuwe aanpak voor Twitter. Elk sociaal platform heeft zijn eigen native video-indelingen die specifiek zijn ontworpen voor maximale distributie, deelbaarheid en betrokkenheid van het publiek. Het is belangrijk om deze indelingen te begrijpen voordat u een sociale videocampagne start.

KWALITEIT

Social media hebben merken ongekende kansen gegeven om grote aantallen potentiële klanten en advocaten te bereiken. Maar consumenten hebben hoge verwachtingen van videokwaliteit op sociale media, wat betekent dat productiewaarde belangrijk is bij het plannen van uw sociale videostrategie.

KEN JOUW PUBLIEK

Verschillende demografische gegevens gedragen zich online anders, dus het is belangrijk om verder te gaan dan alleen het afstemmen van inhoud op het platform en te kijken hoe uw doelgroep sociale media gebruikt, omdat dit uw videostrategie zal beïnvloeden.

GENEREER LEADS

Het leidende potentieel van sociale media is enorm. Of het nu betaald of organisch is, sociale campagnes kunnen worden uitgebreid met functies zoals ingesloten formulieren of call-to-actions. Hiermee kunt u direct meten hoe uw sociale videocampagne presteert.

Mobiel

De helft van alle bezoeken aan sociale sites is mobiel, wat betekent dat sociale video moet worden geoptimaliseerd voor maximale prestaties op mobiele apparaten. Dit betekent het optimaliseren van de indeling en inhoud – mensen gebruiken hun mobiele apparaten meestal tussen andere taken door, zodat de aandachtspanne kort is.

DEELBAARHEID

Om een trouwe aanhang op te bouwen en een nieuw publiek aan te trekken, moeten uw marketinginspanningen op sociale media op dit moment contact maken met mensen. Om inhoud te kunnen delen, moet deze van hoge kwaliteit, opmerkelijk, geloofwaardig en actueel zijn.

Interesse?
Interesse?

Bent u klaar bent om aan de slag te gaan met mij?

Laten we starten!

Wij helpen je graag bij het maken van de meest passende video’s.

%d bloggers liken dit: