Bekijk een voorbeeld waarbij het proces van begin tot eind in beeld is gebracht wat begon bij het voorbereiden van een coating, het coaten zelf en het post proces voor verzending van de producten

Instructievideo’s kunnen een geweldige manier zijn om uw product of service uit te leggen en kunnen de meest complexe dingen eenvoudig doen lijken.

Instructievideo kan worden gebruikt om personeel intern op te leiden of uw externe klant op te leiden en te bewerken voor meerdere doeleinden. Uw inhoud in secties verdelen, meerdere video’s maken, is de meest effectieve manier voor de eindgebruiker om het bericht dat u vertelt te verwerken.

Laat zien hoe een product of apparaat werkt, hoe je specifieke sportoefeningen moet uitvoeren of hoe je een uniek meubelstuk maakt met een instructievideo. Een video ter versterking van een methode of als onderdeel van een reeks.

Met een instructievideo zorg je voor een goede interactie met de kijker. De interactie is ontzettend belangrijk voor het vertrouwen dat de kijker wilt krijgen in jouw bedrijf, proces, methode of instructie.
Instructievideo’s zijn er van een enkele video tot aan een volledige high-end reeks van video’s.

Instructievideo’s zijn uitermate geschikt voor webshops die producten verkopen waarbij de klant zelf nog een handeling moet verrichten; denk hierbij aan het in elkaar zetten van een fiets of een bed en zelfs zo ver als een meet-instructievideo.

Onze onafhankelijke kijk zorgt ervoor dat we goed in de belevingswereld van jouw doelgroep kunnen stappen. Daarnaast zijn wij heel sterk in de vertaalslag van boodschap naar beeld. Resultaat: een video die de boodschap goed overbrengt, zijn doel behaalt en bovendien breed ingezet kan worden.

Laten we starten!

Wij helpen je graag bij het maken van de meest passende video’s.

%d bloggers liken dit: