BEDRIJFSFILMS

WIJ MAKEN STORY DRIVEN VIDEO CONTENT

Uw bedrijfsverhaal staat centraal in het succes van uw bedrijf. Het helpt u om leads te genereren, het beste talent aan te trekken, uw reputatie op te bouwen en te groeien door de aandacht van klanten en prospects te trekken.

ONZE BEDRIJFSFILMS FORMATS

BEDRIJFSFILM ANNO 2020

Bedrijfsfilm is tegenwoordig veel meer dan alleen een complete visuele presentatie van je bedrijf op je website. DG productions levert dan ook één pakket aan video’s om te plaatsen op websites én social media. Omdat de meeste bedrijven meerdere diensten of producten aanbieden die zij willen laten zien is het bijvoorbeeld mogelijk de volledige bedrijfsfilm op te splitsen per dienst of product. Op deze manier kun je kun je elke dienst ook apart uitlichten op onder andere social media. Ook door continuïteit te creëren word je bereik groter wat van belang is op social media. En daarom is het goed ook individuele clips te maken van alle diensten. Deze worden ook aangeleverd in de juiste formaten voor ieder platform als instagram, Facebook, linkedin. 

SOCIAL VIDEO

Wil jij een doelgroep bereiken door middel van social media? De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kun je bijvoorbeeld een “call to action” video maken op social media. Of een productvideo met call naar je website of webshop om trafic te generen met als doel natuurlijk conversies terug te zien.

HOMEPAGE VIDEO

Een betere eerste indruk op je website is er niet dan door een mooie corporate video. Een video op je homepagina begint direct met afspelen zodra jij op de pagina terecht komt. Ook is het hier weer mogelijk een teaser af te laten spelen als achtergrond en een call te maken naar een langere in depth video. 

MULTIPLE VIDEO CONTENT VOOR MEER BEREIK!

Efficiëntie voor uw marketing is vandaag de dag zeer belangrijk. Zo ook met het maken van video content. Ook door de opkomst van social media is continuïteit in het posten van content zeer belangrijk wat zorgt voor méér bereik. DG Productions raad iedere klant dan ook aan zoveel mogelijk content te laten opnemen om continuïteit te kunnen waarborgen. Daarom maken wij samen met de klant een passend script om op een efficiënte manier zoveel mogelijk content kunnen bieden aan de klant.

VOORBEELDEN VAN ONZE BEDRIJFSFILMS

INTERESSE?
INTERESSE?

GRAAG BESPREKEN WIJ DE MOGELIJKHEDEN.

%d bloggers liken dit: