Bedrijfsfilm laten maken in het Duits?

Bedrijfsfilm laten maken in het Duits?

Machen wir das! DG Productions verzorgd al jaren video content voor buitenlandse klanten. Naast Nederlands of Engels verzorgen wij dus ook Duitse bedrijfsfilms. Dus bij ons kunt u terecht voor een bedrijfsfilm in het Duits.

Voorbeeld Duitse bedrijfsfilm

Volledig voorzien van voiceover.

Bedrijfsfilm laten maken van A tot Z in het Duits.

Wij ontzorgen van A tot Z. Het maken van een script, opnames, montage, voiceover wordt compleet door ons verzorgd. De complete oplossing als het gaat om bedrijfsfilms, social media video, automotive video, promotievideo’s en videoclips.

Voor het maken van een bedrijfsfilm in het Duits is het belangrijk eerst te identificeren waar de behoefte precies ligt natuurlijk. Samen kijken wij hiernaar en zorgen voor een optimaal resultaat. Wat zijn de uitdagingen? Waar moeten we op voorbereiden? Dat zijn vragen die wij onszelf moeten stellen.

Voiceover is natuurlijk van groot belang bij het maken van de video. Man of vrouwenstem? Welke toon?

Hoe maken wij een Duitse bedrijfsfilm?

Ons Proces

Eerst beginnen we met koffie en komen wij langs. Wij willen zien, voelen en weten wat er speelt. Hoe zie jij het als klant? Vanuit daar gaan wij verder met het specificeren van het project, de vereisten en maken wij een gewenste opzet voor de video content.

De creatieve planning

Hier gaan wij verder met het zoeken naar het juiste verhaal dat je wilt overdragen. Dit omvat tevens de project “must haves” voor de shoot. Ons doel is eigenlijk om elk project zo eenvoudig mogelijk te maken voor elke klant. Zo is alles helder voor iedereen en efficient.

De opnames

Now the real fun starts! Wij nemen al onze laatste technologie mee aan apparatuur voor de best mogelijke video kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat er altijd meer materiaal geschoten wordt dan nodig om de kwaliteit te waarborgen en tevens handig voor andere uitingen op social media bijvoorbeeld. Hierbij speelt efficiëntie weer een rol.

Editing

Wanneer de opnames klaar zijn start het montageproces. Wij sturen altijd eerst een conceptversie om de kwaliteit te waarborgen.

Finished

Pas wanneer iedereen volledig tevreden is ronden wij pas af. Wij sturen de volledig video in hoge resolutie inclusief short content voor social media en video stills.

Ook een Duitse bedrijfsfilm laten maken?

Neem gerust contact op via onze contactpagina

%d bloggers liken dit: