Het verkopen van auto’s richt zich op een specifieke markt. Video is dan ook de perfecte manier om een auto en autobedrijf te promoten. Unieke specificaties van elke auto op film. Beeld is beleving, geluid is beleving. Eigenlijk kun je een auto niet beter visualiseren dan met video! Ook bedrijfsfilms zijn van groot belang om meerdere redenen!

STORYSELL VIDEO

KLANT: Porsche centrum Twente

BEAUTY VIDEO

KLANT: FOURCARS


Automotive showreel


STORYSELL VIDEO

Auto’s zoeken verandert continu. Wie heeft het beste aanbod? Wie gunt de klant zijn bezoek?
Of je nu onderzoek uit de VS leest of resultaten uit Nederland hoort. De trend is hetzelfde. De klant zoekt vanuit de luie stoel en bezoekt uiteindelijk 1,4 (VS) of 1,7 (NL) autobedrijven. Maar hoe zorg jij ervoor dat juist jouw bedrijf bij die bezochte bedrijven hoort?

  1. TOP PRESENTATIE

    Als het om gebruikte auto’s gaat, spreekt het voor zich dat je zoveel mogelijk foto’s maakt. Daarmee houd je de aandacht van de klant immers langer vast op de diverse portals. Daarbij kun je met video de specifieke voordelen van een auto beter tonen. Maar hoe bepaalt de klant of hij jouw bedrijf bezoekt en niet die van je concurrent? Hij doet een online credibility check!

  2. ONLINE CREDIBILITY CHECK

    Een online credibility check is niets meer of minder dan een controle. De consument beoordeelt of jouw bedrijf voldoende vertrouwen verdient. De consument zoekt via Google naar jouw bedrijf. Bekijkt reviews en vormt zich een beeld van jouw bedrijf. Een succesvolle verkoper zorgt ervoor dat hij of zij bij de online credibility check opvalt. En hoe kun je dat beter doen met video.

  3. PERSOONLIJKE BEDRIJFSVIDEO

    Als je weet dat video resultaten hoog in Google scoren, dan spreekt het bijna voor zich dat je van jezelf en je autobedrijf een bedrijfsvideo moet maken. In de VS noemen ze dat de ‘Why Buy’ video. Je toont daar waarom de klant bij jou moet kopen. Maar een persoonlijke bedrijfsvideo betekent meer voor je. Daar waar de klant zoekt kun je direct de online credibility check laten uitvoeren. Portals zoals Autoscout24, AutoTrack en Autotrader bieden de mogelijkheid een video aan de consument te tonen. Ter illustratie van het succes van de inzet van video: Tom Coronel wist zijn omzet met 30% te verhogen door actief gebruik te maken van video.

Laten we starten!

Wij helpen je graag bij het maken van de meest passende video’s.

%d bloggers liken dit: